19:e april 2012 - Inte som planerat

Och jag som trodde jag skulle ha målat klart Frejas väggmålning vid det här laget.. men nej nej, igår så var jag barnvakt åt lilla Nisse en stund. Dom var så söta och lekte tillsammans, och myste tillsammans framför en bok.
Gosungar=)
Och efter det så kom Daniels familj hit en sväng, och sen sprang klockan iväg som vanligt och jag var dö trött. Så ingen målning igår med andra ord. Och ingen idag heller.. den här dagen har också gått i ett och jag har möblerat om lite i Frejas sovrum, så nu känns det mysigare.
Sen har vi fått upp listerna i köket, och jag har målat dom halva kvällen. Fy tusan va jobbigt det var att måla dom på plats, men det blir förhoppningsvis fint =) har några ggr kvar, sen får det vara nog.
Längtar som en tok tills köket är helt klart!
Imorn är det kalas, för då fyller min kära pappa år. Ser vi fram emot, men nu blir det soffan en timme till.
Sen direkt i säng=)

18:e april 2012 - Lekrummet

Nu är lillskruttas lekrum NÄSTAN klart, inte alls långt kvar =) Har segat och dragit ut på och målat klart väggmålningen, men ikväll ska jag ta tag i saken och måla färdigt det.
Såhär ser det iaf ut i dagsläget:
Freja verkar älska sitt lekrum iaf, färdigt eller inte =) Och det är ju huvudsaken, hon kan springa in och sätta sig i myshörnan med en bok och bara mysa, laga lite mat, leka med dockorna och bara härja runt. Så det används ju flitigt om man säger så. Skönt och ha ETT rum och städa x antal ggr per dag, istället för att det ska ligga leksaker utspridda i hela huset. Visst hamnar leksaker på vift, men inte alls i samma mängd längre =)

15:e april 2012 - Inte bara

Det är inte bara och bo i hus inte, häromdagen när jag kom hem ifrån en promenad så hörde jag hur det sprutade vatten och sprang in till badrummet, där det sprutar ut vatten ifrån väggen (våran kran till handfatet hade gått sönder två timmar tidigare och vi hade plockat bort allt för och veta vad som behövdes för och fixat och stängt av vattnet, men något hade visst gått snett) och halva golvet var fullt med vatten.. panik panik panik
Fy jag tjöt och visste inte alls vad jag skulle ta mig till, med en sleten och trött Freja under ena armen som inte alls var på humör att bli lämnad själv i sängen.
Ni förstår ju själva.. usch
Som tur var så fick jag stopp på det med hjälp av Daniel genom mobilen, men usch vilken känsla.
Vi hade fått vatten i förrådet under och det syntes i taket att det var fukt, så det var bara och riva upp taket och se hur illa det var. Men det verkade som att vi hade tur i oturen, det verkade inte ha spritt sig alldeles för mycket och kan förhoppningsvis torka upp. Vi får vänta och se, men usch usch usch.
Som att man inte har nog att göra i huset redan liksom?
Men men, det är ju sånt som kan inträffa när man bor i hus.. tjusningen med det.
Vi får ta nya tag och försöka fortsätta med renoverandet så gott det går iaf. Inte för att man blir dyngsugen direkt.. och där sprack mina planer om att jag skulle få klart taklisterna innan helgen var slut. Dom är iaf kapade och ska plockas ner för och lackas, grundmålas och täckmålas innan dom kan komma upp igen. Men sen är det äntligen inte mycket kvar i köket =)
Ska uppdatera med lite bilder ifrån köket snart.. men har inte varit flitigast i världen med kameran om man säger så, dags för lite ändring!
En bild på vardagsrummet kan jag ju slänga in iaf:
Annars då, jo igår tog jag mig ut på en springtur och överlevde.. haha
3,5km på 25 minuter, har ingen aning om det är ok eller skitdåligt och jag struntar i vilket =) för det är typ 4:e gången jag ger mig ut och springer sedan jag slutade skolan och var tvungen att springa på gympan. Så jag är nöjd. Men jisses så det värker i kroppen idag, med tanke på att vi var ute på en långpromenad tidigare under dagen igår.
Och den 1:a maj börjar jag jobba igen, kommer förmodligen sakna ihjäl mig efter min andra halva♥ men samtidigt blir det skönt för henne att vara hemma med sin pappa innan det är dags för inskolning på dagis.
Och väldigt skönt och komma tillbaks och jobba och återfå lite vanliga rutiner. Så det blir nog alla tiders!
RSS 2.0