35 fulla veckor med bebis

Inte länge kvar tills vi äntligen får träffa dig♥
Har haft ett helvete med foglossningen på sista tiden, snön underlättar ju inte direkt om man säger så. Men hellre snö nu faktiskt =) Bara den får ligga kvar till julafton så Frejus får uppleva en vit jul.
Sen kan den jättegärna försvinna för min del, haha
 
Mycket och ta tag i nästa vecka känner jag, den här veckan är fullproppad så det är ingen idé och försöka klämma in mer saker nu. Julklappsbyten, födelsedagskalas, luciafiranden mm. 
Så nästa vecka är det jag som tar tag i tvättning av bebiskläder, tvätta klädseln till babysittern, tvätta amningskudden, fixa rent babyskyddet/bilbarnstolen till bebis, börja packa bb väska.. jaa och lite annat smått och gott som hör till bebispysslandet innan.
För som sagt, veckorna går som bara den. Nästa kontroll är den 21:a december och då har jag gått 36 fulla veckor och bebis får födas i kga om det skulle vara så att den får för sig att titta ut för tidigt. 
 
Gissningslistan har det inte gått så bra med, glömt av den lite. Så måste kolla läget med fler =)
Men såhär ser det ut hittills:
 
Bebis ankomst?
31 december - Andreas
2 januari - Camilla
3 januari -  Jessa ca. 21:00
5 januari - Emilio
8 januari - Jag
11 januari - Caroline & Magnus 08:28
12 januari - Jan 16:53
14 januari - Tove & Daniel 
21 januari - Annica
 
Vissa har ju tom dragit till med klockslag =) Sks bli kul och se om någon lyckas pricka rätt den här gången, med Frejus i magen var det ingen som lyckades iaf. Fattas en del bara, så gissa på!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0