7:e juli 2012 - Drömmer mig bort

Bort till en plats där man kan få allt man vill & precis på en gång =)
Vill så mycket nu, men tiden, pengarna och orken räcker inte riktigt till. Så jag får försöka dela upp mina VILL HA och VILL GÖRA grejer i mindre delar.
Men något som jag ska börja med redan imorgon, är och ta hem dockhuset som jag har hemma hos mamma och börja pyssla med det. Måla om det och tapetsera så det blir som nytt igen. LÄNGTAR!
Annars ska jag väl försöka sätta fart på karln, ge honom en spark i arslet så vi kommer igång med renoveringen igen =) Har otroligt mycket kvar och göra, och eftersom det är lite tidspress på oss nu så är det lika bra och försöka sätta fart.

Det är ju tiotusen små saker, så jag får helt enkelt skriva upp en lista så vi kan bocka av efter varje liten grej så man känner att man faktiskt gör någonting =) Blir lätt så att man inte ser att det händer något om man inte gör något stort och drastiskt. Men ska börja klura på en lista redan nu och lägga upp här, så kanske vi får lite mer motivation till och göra saker.
Var iaf lite effektiv innan jobbet idag, städade ena toaletten och röjde ut städskåpet i köket och gjorde plats för alla städsaker och slängde en hel kasse med skräp. Helt galet vad man samlar på sig saker!

Jobbigt när man redan längtar hem som en tok♥
och man vet att det är ett helt dygn kvar tills man får träffa sin familj igen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0