Klappat och klart

Nu är vagnen äntligen beställd =) och det kändes helt rätt även idag, Freja verkar digga vagnen och klättrade tom upp i den självmant två ggr.. så förhoppningsvis blir vi nöjda med den. Känns väldigt lättkörd inne i affären, blir ju såklart en annan sak när man kommer ut och det är snö och taskigt underlag. Men med dom stora svängbara hjulen fram kommer det nog gå. Längtar tills vi får se färgen på riktigt! =)
 
Var först inne på en svart, men sen ändrade vi oss.. så det blev den här:
Så det blev alltså en Babytravel Dublin Facelift 2012.
Indigo hette färgen, får hoppas den är fin i verkligheten =) men alltid trevligt med lite färg som omväxling!
 
Annars har dagen gått i ett, började morgonen/fm med lek och bus tillsammans med Caroline, Nellie och Novalie borta i en lekpark här i närheten.
Följde sen med hem till dom en sväng, men lekandet och all rutschkaneåkning tog nog alla deras krafter för det var trötta tjejer. Så vi vart inte så långvariga, men roligt och träffas! =) Väl hemma slog tröttheten över i övertrötthet och som tur var kom Frejas faster hit och busade med henne medans jag fixade lite mat. Sen väntade vi in pappan, och drog vidare in till Örebro. Då, i bilen vid fyra tiden slocknade hon såklart.. haha
Men det var nog välbehövligt efter och ha hållt igång hela dagen. Så det blev en lång dag =)
 
Skönt och ha vagnen beställd, har gått och grämt mig över det där med vagn ett tag nu.
En tv fick vi med oss hem till sovrummet också, så nu får vi förhoppningsvis ligga kvar i sängen liite längre om mornarna när Frejus har vaknat. Hoppas kan man ju iaf =)
Imorn blir det loppis med Tessan, var längesen så det ska bli kul och träffas!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att Daniel ska kvistlacka klart trappen så vi kan sätta på en film sen, eller jaa, jag halvsova och han kolla.. haha
Man är så social och rolig efter klockan nio på kvällarna när man sover som en kratta =)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0