Mitt lilla hjärta

Nu har vårat lilla hjärtegull varit sjuk i en vecka, inne på femte dagen med feber stackarn♥
Men idag har hon varit ganska pigg på morgonen, men ser såå sleten ut.
Oj vad det har gjort ont i mammahjärtat och se sin annars så pigga och busiga tjej så hängig.. ögonen har varit sprängröda dom senaste dagarna och idag ringde jag in till barnmottagningen. Dom trodde hon hade åkt på en dunder förkylning eller en mildare version av influensan eftersom hon har haft så ont och feber länge, och rödsprängd i ögonen. Jäkla virus som aldrig ska försvinna.. men bara och avvakta och se till att hon inte blir sämre nu för då skulle vi återkomma.
 
Nu sover hon iaf, ska försöka få henne och sova ikapp alla dessa timmar hon har missat med vakna nätter och ajande över precis allt♥
Så här hemma har det inte hänt så mycket, min första lediga vecka från jobbet har alltså inte varit så avslappnande. Men förhoppningsvis är skruttan bättre till veckan och kommer iväg till dagis så hon kan leka av sig ordentligt och mamman vila.. =)
 
Är sugen på och fixa dom sista julklapparna i helgen så man slipper tänka på det, ska sätta mig och kolla upp lite nu på datorn. Så får vi se hur Frejus mår senare i helgen! Kanske att man kommer iväg till Karlskoga och kollar in den sista Twilight filmen också, håller tummarna.
Fick tråkigt nog skjuta upp middagen vi skulle på idag, men vi får ta igen det nästa helg =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0