Sov så gott älskade Farmor Britta

Imorse somnade våran älskade farmor Britta in, och jag hoppas innerligt att hon har det bättre nu och slipper ha ont och vara rädd för döden. Jag träffade henne senast i somras på hennes 95 års kalas och har inte velat gå och hälsa på dom senaste månaderna när hon har varit svag och mått dåligt, med alla dagisbaciller och Freja som har varit sjuk från och till sen hon började på dagis. 
Känns både och, att inte hinna säga hejdå, samtidigt som det kanske är bra och ha kvar henne i minnet så som hon  faktiskt alltid har varit. Hon blev förändrad på slutet, vilket inte är så konstigt när man bara ligger och väntar på att döden ska komma och man har ont. Så jag har kvar alla andra fina minnen tillsammans med henne, och är otroligt glad över att hon hann träffa Freja♥
Sorligt att hon inte hann träffa bebis i magen bara, hon var alltid så glad i alla små barn!
 
Jätte tråkigt att hon hade hunnit bli såpass dålig att hon inte kunde ta sig till att vi skulle ha ett barn till och att om det blir en tjej så ska hon få hennes andranamn, Desideria. Vet att hon skulle ha blivit väldigt glad över det, och det känns speciellt och ha ett andranamn efter någon i släkten eftersom Frejus har det, ifrån Daniels farmor.
 
Hoppas du får frid nu iaf, du är redan saknad♥
5 generationer på Frejas dop!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0