Dystert väder

Inge roligt väder och ge sig ut i, så Frejus och jag har haft en innedag med massa städ och fix. Jessa och Zelma var förbi en sväng förut, och gissa om Freja vart glad när dom var här när hon vaknade =) Nu sitter hon och mumsar på päron och äpple och kollar på Lotta, medans vi tar igen oss och väntar på att pappa ska komma hem!
 
Har hunnit med en del hittills, men är seg som attans. Den stora toaletten är kvar och städa, sätta upp rullgardinerna och gardinerna samt tvätta lite mer. Men vart sugen på och gå ner och rensa lite i förrådet och ställa iordning så man kan komma in och se vad man har för saker, just nu står allt huller om buller. Så får se om jag orkar med det sen när Daniel har kommit hem =)
Så jobbigt när man behöver en sak, men inte alls har någon aning om i vilken av flyttkartongerna den kan tänkas ligga i.. har fortfarande en hel del som ligger nerpackat sen vi flyttade hit. Kanske är läge att ta tag i det? 
 
Sen vart ju inte direkt längtan mindre efter och få ta fram julpyntet när man stod och putsade fönstren och ställde tillbaks blommorna och lampan i fönstret, galen kanske. Men gud så jag längtar!
Tänker börja med och fixa och piffa inför jul helgen innan första advent, gå gissa om jag har nedräkning.. haha


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0