Inte länge kvar nu

Tills jag går hem med graviditetspeng, jobbar fram till den 17:e november. Sen är det hem och vila och fixa och dola inför bebis ankomst♥ och tur är det, för herregud vilken foglossning jag har jämfört med den förra gången.
Kan inte gå längre promenader utan att det känns som att benen ska gå åt varsitt håll senare. Och ligga still i soffan en längre stund är inte att rekommendera, får rulla upp ur soffan.. haha
Inte för att det blir några jätte långa vilostunder med en galen 20månaders tjej hemma om dagarna =) försöker orka med och leka som vanligt men det är inte så lätt alla gånger.
Försöker kämpa mig igenom dom sista veckorna som är kvar på jobbet, så får man hoppas på att foglossningen blir lite bättre sen när man kan vara hemma och göra saker mer i sin egen takt.
Annars är det bra med graviditeten, i början mådde jag dåligt från och till men det har släppt som tur är! Känner mig som en svullen padda mer eller mindre hela tiden nu bara =) och vi ska inte tala om hur varm jag är heeela tiden.
Inte bara och vara gravid, haha
 
Tidigare i veckan så fick jag göra en glukosbelastning för och se hur min kropp hanterar socker, för att Frejus vägde så mycket 4700gram. Men allting såg bra ut, vart en aningens nervig när hon började prata om specialkost och ev insulin om det skulle visa sig vara något som inte såg bra ut. Så det var otroligt skönt och se att det funkade som det ska, kan jag fortsätta mumsa godis ett tag till =)
Annars pratade vi om att det blir ev igångsättning om det ser ut att bli en stor bebis igen, skönt och veta. För det är ju ingen hit och behöva gå över tiden nu när man vet att chansen finns att man får en stor bebis igen.
Verkar vara en bra barnmorska, och framförallt skönt och ha en och samma nu. Inte 3-4 som förra gången!
 
Men nu måste jag ge mig, bebis sparkar för fullt och ögonen grusar sig. Måste vara pigg och alert tills imorn bitti, för Frejus är ju en aningens morgonpigg och föredrar att kliva upp 05:30 och kolla på film =) så man får försöka samla ihop dom timmar sömn man kan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0