Mammas lilla sjukling

Ujuj hur dom senaste dagarna har varit här hemma, lillskruttan fick hög feber natten till tisdag och har varit väldigt liten och ynklig sen dess. Hela tisdagen låg hon och sov, fick försöka få i henne lite mat.. gick nätt och jämt men iaf en massa saft och en del yoghurt. Usch vad det gör ont i hjärtat och se hennes så orkeslös, hon som vanligtvis annars är i farten heela tiden.
Igår var hon uppe några korta stunder, men ville mest sova och grät hela tiden =( och vi ska inte tala om hur mammig hon har varit under dom här dagarna.. jag har inte fått gått nånstans utan att hon vaknar och skriker mamma och ska hålla mig i handen eller ligga i min famn. Mammas lilla hjärta♥
Stackars pappa har inte fått komma i närheten, men nu äntligen har det börjat vända. Frejus har varit vaken och ganska pigg sen imorse 6:30, sovit kanske en timme sammanlagt. Så humöret är inte det bästa, men nu börjar hon iaf återhämta sig och bli lite mer sig själv. Envis och med en jädra massa humör, haha
Ville sova i sin säng, och det är ju ett friskhetstecken bara det! Men nu ligger hon här brevid och slumrar, eftersom hon vaknar till efter en halvtimme och ropar mamma, så är det lika bra.
 
Fick vara hemma och vabba idag, men det är det ju värt alla gånger♥ kunde jag så skulle jag ta all smärta och allt det onda, men nu funkar det ju tyvärr inte så och då får man ju göra allt man kan för och hålla skruttan på bra humör =) Hoppas att det kletiga i ögonen försvinner snart, för nu är det inte roligt.
Vi som hade planerat och gå till öppna förskolan och annat skoj den här veckan, men men. Får väl ta igen det nästa vecka!
 
Hemma händer det saker iaf, listerna är på plats i köket och ska målas en sista gång på plats. Trappen är nästintill kvistlackad en hel gång (bara en gång till kvar innan det kommer på mer vit färg, wiiee) och ventilationen mellan rummen är i princip klar. Han har minsann jobbat på bra =) Bara hoppas att det håller i sig, för då är vi nog klara innan julafton! 
Och nu var det ett gööörlångt inlägg, men man får som sagt passa på medans man kan uppdatera, haha


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0