Gillestugenytt

 
Har även hunnit med och dra ut den andra soffan och möblerat om i gillestugan =) Vart verkligen skillnad och det är som sagt ett stort men så svårmöblerat rum. Men nu får det vara lite tokigt och inte så nära/intimt med sofforna. Det får helt enkelt bli ett stort umgåsrum, med massa sittplatser. Och "kossamu" som Frejus säger, är väldans populär och sitta/ligga på =) Fattas bara småpiff, och lite målning av dörrar mm. Så är det snart helt klart där nere med. Det går minsann framåt här hemma!
 
Hunnit med och pyssla ihop en murgrönakrans också, eftersom karln inte vill ha för mycket på väggarna som tar över så får det duga med den =) något måste man ju ha, annars känns det lite opersonligt och kallt tycker jag allt. Nog för att väggarna är fina i sig, men ändå.. 
 
 
Även här kassa bilder från instagram, men så är det när man är upptagen med annat och har mobilen mest tillgänglig. Ska allt dra fram kameran nåndag och ta en vända i huset =)

Sovrumsnytt

Skitkassa bilder från mobilen, men man ser ju iaf hur det ser ut =) Målade nämligen om dom två lila väggarna, vita för snart två veckor sen. Och det känns såå mycket bättre. Blev ett helt annat rum, till en början alldeles för stelt, men sen med lite piffande och andra gardiner och en matta så börjar det kännas harmoniskt och jag blir lugn av och bara titta in i rummet. Fattas en del saker såsom sänglampor, fönsterlampa, taklampa, spegeln ska målas en väggtext ska beställas och några foton ska upp på väggarna. Sen är det nog så nära mitt mål i huvudet man kan bli =) Förutom en panelvägg som ska upp bakom sängen då, men det får bli när det finns tid. Vilket inte lär ska bli än på några månader, haha
 
För herregud hur det går med badrummen, vi fick riva ut båda två tack vare att avloppsröret delade sig i badrummet vi skulle renovera. Så den lilla toan fick vi helt enkelt starta med tidigare än tänkt, men men. Sånt som händer och vi fick pinka i hink i två dagar här hemma, haha
Lyxigt värre och renovera minsann =)
Men huvudsaken är att det går framåt och att vi snart har två fina nya rum. Ska bli så skönt!
 
Här kommer två kassa bilder från instagram på sovrummet som det ser ut nu, och en förebild:
färgen innan det var dags för helvitt
 
och efter =)
 
Älskar verkligen mattan som Daniels farmor har gjort, den gör att det känns hemtrevligt och inbjudande!
Här är lamporna som precis beställdes till sovrummet, blir nog finfint när allt är på plats sen.
RSS 2.0