Vardagskaos

Har ju inte uppdaterat på länge, men här hemma både händer det grejer och står still känns det som. Vi åkte tyvärr på vattenläcka tack vare en trasig diskmaskin den 28/6 och har sedan dess har hantverkare här titt som tätt som har rivit upp golvet i köket, satt duschrummet under på tork och rivit ut halva bastun. Himla tur att vi upptäckte det såpass fort. Men som sagt det blir en del vatten och det hann som sagt redan förstöra mycket, men förhoppningsvis behövs det bara byta tak i duschrummet. Bastun får vi väl fixa ny, för det är ju inte så snyggt och lappa ihop en uppriven bastu. Och golvet i köket får ju bytas, såååå tråkigt eftersom vi hade lagt samma golv genom köket, hallen och lilla toaletten. Just för att vi ville ha så. Nu måste vi ändå ha en tråkig tröskel mellan hall och kök, som vi inte ville. Det kanske kanske blir ett nytt Ikea kök, det har vi inte bestämt oss för än. Allt kostar ju så rackarns mycket och det tar tid och fixa och renovera nu när karln jobbar i Norge.
 
Så vi har varit lite halvdepp här hemma tack vare oturen, men vi får ta nya tag och vara tacksamma för att vi var hemma och att det inte vart värre!
Sen händer det såklart mycket roligt också =) Vi är nästintill helt klara i Alice rum och staketet är på god väg. Han är duktig som sliter så hårt♥ Och tjejerna växer och utvecklas för fullt!
Freja är helt blöjfri på dagarna, har bara blöja när hon sover. Så duktig, och på nätterna vaknar hon och går upp och kissar. Vägrar kissa i blöjan, så hon skulle säkert klara av det på nätterna också men vi tar en sak i taget. Ingen idé och hasta =) 
Alice ålar sig fram och är i princip överallt, på gott och ont. Storasyster får inte längre vara ifred.. haha
Tiden går alldeles för fort, ibland vill man bara stoppa den. Hon har fått två tänder och övar på och kunna sitta själv. Men hon är för nyfiken och hamnar framåt på magen och ålar iväg istället för och sitta still och leka. Äter gröt och kladdar, precis som det ska vara. Och så har hon flyttat in i sitt rum, och där sover hon mycket bättre =)
 
Hunnit med två familjetripper också en till Årjäng på trav och till Kolmården och kollat på djuren, tänkte jag skulle lägga upp lite bilder ifrån det i ett annat inlägg =) nu ålar fröken ut i hallen, och Frejas tålamod börjar ta slut så bäst och avrunda.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0