40+4

Idag har Frejus och jag varit till barnmorskan och allting såg bra ut =) skönt och höra!
Bebis hjärtslag låg på 135, mitt blodtryck på 125/80 och magmåttet var 35cm. Hela 3cm mindre än när Frejusen låg i magen vid samma tidpunkt, galet vilken stor mage jag måste ha haft med henne med tanke på att min mage är stor nu.. Så det ska verkligen bli spännande och se hur stor bebis är i magen i jämförelse med dunderklumpen, haha.
 
Mig spelar det ingen roll sålänge bebis får vara frisk och må bra♥
Barnmorskan sa att jag skulle höra av mig den 28:e om bebis inte har kommit så ska hon boka in mig på undersökning på förlossningen den 30:e. Tänk om det skulle bli ett februaribarn till, haha
Lite små komiskt om det nu blir så att jag har gått över tiden och dom blir födda nästan samtidigt. Annars så låg bebisen med huvudet neråt, men inte nersjunken och fixerad. Hon sa att såfort den har sjunkit ner såg brukar det underlätta för fogarna. Som jag har så satans ont i nu, nätterna och kvällarna är inte roliga nuförtiden. Kan inte ens ligga i frejas säng längre och natta, illa. Men tur det inte är länge kvar nu och att jag har en karl som hjälper till och ställer upp med allt nu♥
Galet trött är jag också, kommer inte ihåg senast jag sov ordentligt?! Dom senaste två veckorna har jag varit mer vaken om nätterna ån sovit. Inte roligt, men har iaf börjat få mer sammandragningar och som håller i sig. Så hoppas kroppen jobbar på nu så bebis kan komma!
Längtar och är otålig som bara den den här gången, och frejus bubblar om bebis hela dagarna och övar med dockorna, så himla söt! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0