Längtan

Längtar såklart ihjäl mig efter bebis♥
men också efter och kunna röra på mig utan att det ska kännas som att kroppen går åt olika håll och framförallt till att starta projektet komma i form.
Såhär såg jag ut 3 månader efter att Frejusen hade kommit, tack vare en massa långa, svettiga promenader med vagnen. 
cirkus 25kg mindre än den dagen vi åkte in till förlossningen. Helt sjukt, om jag ens kommer i närheten av det nu så kommer jag skatta mig lycklig =) är så trött på att se ut som en svullen val nu och allra mest i ansiktet. Där ser man ju iaf att jag har ett ansikte, haha
 
Men ingenting är ju viktigare än att bebis kommer ut och mår bra♥
Kroppen kan man alltid ta tag i sen, men det ska bli rackarns skönt och kunna leka ohindrat och plocka upp saker från golvet utan problem =) och kunna flyga upp ur sängen och inte rulla sig ur den och stånka hela vägen ut ur den, haha 
Listan kan göras lång.. kommer kännas väldigt märkligt dock och inte ha en bebis som lever rövarkula inne i magen sen. Och att det troligtvis var sista gången som man var gravid. Man ska aldrig säga aldrig, men som det känns i dagsläget känns det alldeles lagom med 2 busfrön =)
 
Nu ska jag kila upp och göra mig iordning för och hämta Frejusen på dagis, hon var överlycklig här hemma imorse när hon äntligen skulle iväg efter ett långt jullov. Så vi får väl se om hon vill följa med mamma hem =)


Kommentarer
Tessan

Åh titta vilken snygging! Jättefin!!

2013-01-21 @ 00:44:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0