Lugnt värre

Ingen bebis än, så mitt datum är det bara och säga hejdå till.. attans!
Bebis ankomst?
31 december - Andreas
1 januari - Mamma
2 januari - Camilla
3 januari -  Jessa ca. 21:00
5 januari - Emilio
8 januari - Jag
11 januari - Caroline & Magnus 08:28
12 januari - Jan 16:53
14 januari - Tove & Daniel 
19 januari - Pappa
21 januari - Annica
 
Jag börjar tro att den här bebisen också kommer ligga kvar tills den verkligen måste komma ut, typ med kejsarsnitt eller nått.. haha
Har haft några kvällar/nätter då jag faktiskt trott att det ska sätta fart, mått pyton och bebis har levt rövarkula och magen har varit stenhård. Men icke sa nicke.
Tror lite av slemproppen har lossnat, men den kan ju som sagt återbildas, men har börjat känna av  mer och mer lätt molvärk. Ibland i samband med sammandragningar och ibland bara närsomhelst. Så förhoppningsvis har kroppen börjat öva mer och mer inför förlossningen.
 
På tal om förlossningen så var vi där inne förra veckan på en extra kontroll eftersom jag hade haft ont i huvudet i över en vecka och svullnat en del om läppar och mått lite halvskumt. Men blodtrycket såg bra ut och bebis fick vi lyssna på, och kurvan såg finfin ut. Så det var ju bra, fick ju lite högt blodtryck förra gången mot slutet och fick springa på täta kontroller, så var rädd att det skulle vara det som hade börjat nu med. Men det var nog troligtvis bihålorna som spelade mig ett spratt.. var väldigt fräscht där iaf, vi var visserligen bara i ett undersökningsrum men det var ju nytt och modernt =) så förlossningsavdelningen är väl förmodligen i samma skick.
 
Igår var jag till Bm och hade med mig Freja, helt underbar var hon där. Sprang raka vägen in när det var våran tur och ställde sig vid sängen och sa, mäta magen.. haha♥ lilla godingen. Förra gången vi skulle dit tjöt hon ju som en stucken gris innan hon fattade att det inte var henne vi skulle göra något med. Nu hade hon fattat det och visste att vi skulle lyssna på bebis och mäta magen. Allting såg bra ut där med, blodtrycket låg på 125/75, magen mätte 34cm och hjärtljuden låg runt 135 slag. Freja såg så fascinerad ut och kunde inte sluta prata om bebis hjärta och mammas mage och allt vad hon nu babblade om. Så jag kan ju verkligen rekommendera och ta med era små kottar åtminstone någon gång så dom får höra och vara med och se vad man gör med magen. För här hemma har det återberättats för pappa och andra vad hon varit med och sett och hört =)
Underbart!
Vi längtar snart ihjäl oss, och har fixat med det mesta känns det som nu. Bara vagnen som ska hämtas hem sen när bebis kommit och köpas en del kläder. Men annars är vi nog rätt så redo, hoppas jag.. haha
 
Har packat en del i bb väskan nu, och skrivit en lista i mobilen för den tappar man ju oftast inte bort om nu Daniel måste rycka in och packa det sista =) så nu är det bara och vänta, och väääänta.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0