Nej vi har inte gått under jorden

Men man kan ju nästan tro det, haha.
Vi håller igång precis hela tiden och jag hinner i princip inte med datorn eller kameran. Slänger ut bilder på instagram mycket nuförtiden, men ska försöka bättra mig. Och sätta kameran på laddning idag så jag kan ta en vända i huset och ute och visa vad som hänt sen sist. Och det är mycket vill jag lova =)
Han sliter ihjäl sig älsk, allt för oss ♥
 
Och så händer det såklart saker i vanliga livet också, Alice växer och växer, utvecklas för fullt och man kan inte lämna henne en liten stund ens längre för då har hon flyttat på sig. Så nu är det dags och hålla alla småsaker borta! Pjuh
Frejus håller på och bli stor tjej, börjat vara utan blöja under dagarna nu och visst kommer det en del kiss i trosorna men det mesta hamnar i pottan. Duktig tjej =) man blir så stolt!
Daniel har bytt jobb och börjat jobba i Norge,så det är spännande veckor själv tillsammans med tjejerna här hemma. Men hittills har det gått bra. 
Och som sagt, en hel del renovering här hemma! Men toaletten och badrummet är i princip klara, lite lister och el som fattas bara. Såå skönt, lyxigt värre med dusch på samma våning nu med barnen. Underlättar verkligen!
 
Igår började Daniel fixa i Alice rum, vi isolerade ena väggen lite eftersom det är så himla lyhört i huset så nu är det bättre. Och idag ska det beställas tapet till fondväggen vi ska ha, och förhoppningsvis kan jag börja måla under veckan =) Den här underbara tapeten bestämde vi oss för:
 
Kommer bli så fint, och senare i år står nog Frejas rum på tur. För det är ingen hit när man ska lägga barnen och man hör exakt vad den andra säger när man läser godnattsagan genom väggen =) 
Tråkigt att det blir dubbelrenovering men det är sånt man märker efter och ha bott ett tag i huset. 
 
Men nu ska jag äta lite frukost, söva om Alice som tar morgon vid 5-tiden varje morgon och måla klart fönsterlisterna i badrummet. Sen får jag sätta mig och beställa saker till dopet och fundera ut vad som ska bakas och fixas =) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0