Dags och säga hejdå

Snart snart snart kan vi börja riva ut badrummet och börja med underarbetet och innan sommaren så har vi ett nytt badrum här uppe med dusch, om jag längtar efter och bli av med det här?
 
Badrummet
 
Lilla toaletten
 
 
Dum fråga, haha 
Ska bli galet skönt och få ett nytt badrum och en ny liten toalett.. dock är det ju en himla massa planering, gubbar som ska hit och kolla och ge priser. Men sen är det bara och tuta och köra! 
 
Och så var det ju det här med inredning och hur det ska se ut, och from att gillestugan blev omgjord så har Daniel börjat intressera sig mer och mer och tycka till om saker. På både gott och ont, haha
Jag som är ett inredningsfreak vill ju gärna ha en och samma stil överallt, men har fått börja vika mig mer och mer. Vi är ju faktiskt två stycken som bor här, eller jaa.. fyra men dom två små har ju inte så mycket och tycka till om nu i dagsläget =) Så vi får se vart det slutar, kanske slutar med att vi byter ut en massa saker i hela huset.. vem vet, haha


Kommentarer
Therese

Haha visst är det jobbigt när dom ska lägga sig i inredningen!! Men måste ju vika sig :0 Tobbe skriker att de ser ut som ett dockhus här hemma!! Haha :))

2013-04-03 @ 12:15:21
URL: http://theresenylen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0