Vi lever

Man kan ju nästan tro att jag har gått under jorden, haha men vi lever trots allt =)
Dagarna och veckorna bara springer iväg, och det har inte alltid varit dom enklaste dagarna med två barn varav den ena är trotsigare och envisare än någon annan jag träffat och den andra har sina dagar med magknip och skrikperioder. Nu låter det som att det bara är jobbiga dagar, och så är det ju såklart inte. Dom där två skruttungarna har sina underbara stunder dom också som alla andra småttingar♥
Och när dom är som goast är ju allt annat som bortblåst =) 
 
Men det har varit många sömnlösa nätter, dåligt humör och jaa en massa tråkigt vardagsskit och svårt att få in rutiner som funkar, men nu hoppas jag att det börjat lösa sig lite mer. Och om bara amningen kunde fungera utan problem så vore ingen gladare än mig.. Alice hade bara gått upp 100g på 2 veckor igår när vi var till bvc så dags och göra något.
Så nu får jag väl testa på och delamma och hoppas att det fungerar, upp i vikt måste hon ju iaf, lilla hjärtat!
Annars går det framåt minsann, hon blir bara mer och mer med och smilar upp sig som bara den, ler stort med öppen mun och jollrar för fullt♥ Hennes ögonfärg har ändrats och börjat bli bruna, så nu har vi två brunögda töser.
Hon har börjat ta sig till ena sidan och det ser ut som att hon kämpar stenhårt mot att tippa över till magen, haha
Och ett humör som heter duga, precis som storasyster =)
Så dom där blir ingen enkel match och tas med i tonåren sen, det kan jag lova!
 
Har varit alldeles för dålig på och ta kort på dom, så från och med nu ska det åtminstone tas kort 1 gång i veckan så det inte blir världens glapp sen i bilderna =) och på tal om det så ska jag passa på och välja ut dom sista bilderna som ska in på framkallning. Bäst och passa på medans Freja är på dagis och inte sitter med och kladdar på datorn, haha.
 
En liten uppdatering iaf om dagsläget, ska försöka uppdatera mera för det är ju så kul och kunna gå tillbaka och se hur allting var när dom var små =)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0